Halloween

Halloween

Anotace: Zase jedna

Blíží se Halloween.
Mrtvých svátek....
Já už nemám splín.
Už aby byl pátek.

Chci ten krásný den...
Chci slyšet ten strach...
Když budeš mít zlý sen...
Až rozpadneš se v prach ...

Budu se těšit na den velký,
kdy už nebudou tu modelky...

Nenávist je mé druhé jméno...
Ignorace můj nejlepší přítel...
Vím, že tohle bude čteno...
Velmi dobře vím, kdo je můj ctitel...

S Tebou už mluvit nebudu...
Nechci Tě už vidět nikdy...
Nechi vidět už tuhle obludu...
Ty nikdy nebudeš mít city...
Autor Mejaleleth, 05.11.2012
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na úrovni:)

05.11.2012 12:20:42 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí