V očích gorgony

V očích gorgony

Anotace: ...

Hluboko v mysli jeho se usadila,
křivými drápy rve naděje,
dnes nad modlitbou zvítězila,
zítra snad v poklidu odejde.

Již není své křehké schránky pánem,
myšlenkám chtěl by křídla dát,
chtěl by zase cítit louku provoněnou ránem,
v objetí své ženy klidným spánkem spát.

Utrpení v slzách z nitra vyvěrá,
do života zarývá se jak ostnatý drát,
na tvrdém lůžku nedůstojně umírá,
je to tak dávno co chtěl se o život rvát…
Autor Lukáš Sláma, 05.11.2012
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Kirsten, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí