Budeš...

Budeš...

Anotace: Báseň poskládaná z několika témat ke slohu o hodině češtiny

Budeš smutný, když budeš sám
křídla svých snů, ti lehce dám
věřím, že stále je naděje
ve chvílích, kdy se tvé srdce usměje

stále spěcháš, nemáš kam
jsem čas, celý svět ovládám
tak už se zastav, chvíli stůj
jsem čas, teď chvíli tvůj
Autor elfik0024, 06.11.2012
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raději dávej o hodině pozor.

06.11.2012 20:59:26 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí