Do železa

Do železa

Anotace: ...

Pohladím tě po tváři,

jak tříměsíční štěně,

políbím tě na čele,

jako vánek nebe.

 

Dívám se ti do očí,

a spatřím hloubku,

země a tvý duše,

která se skrývá pod kamenem.

 

Oklamal si mojí mysl,

nalákal mě,

jak dítě na bonbónek,

já za to dala ti lásku.

 

Teď si ji namotávám,

na bílozlatý prstýnek,

a stavím lešení,

kolem krevní pumpy.

 

Potřebuje novou fasádu,

zadělat trhliny,

a zalít železem,

pak silné bude srdce!

 

Pak můžeme spolu,

ty, ty nebo ty a já,

procházet světem,

s cigaretou v ruce,

nebo se sklenkou vína!

 

A sledovat,

lidské knihy,

stáda životů,

navždy uzamčených.

 

 

Autor Kirsten, 07.11.2012
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: trhla.marketka, James Libustka, Joe Vai, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí