~A zase,kap,kap

~A zase,kap,kap

Anotace: ..je podzim,tak prší..

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

A zase si prší

~~~*~~~

 Básně a všechny čarovné pohádky

 rok píše dopředu a taky pozpátky

 o jaru o létu o pěkném podzimu

 pár veršů nechává si i pro zimu.

 

Před okny létal mi z papíru drak

 těm temným mrakům trhal se frak,

 léto se s námi už rozloučilo

 tak proto z oblohy dnes zase napršelo?

 

Stromy a keře už zeleň nebaví?

 Brzy se do jiných barev zahalí,

 pomalu bude mít ráno z mlhy šál

 kde se ten podzim tak rychle vzal?

 

No kde asi,kde,kalendář si prohlíží

 nejvyšší čas,podzim si něco navaří

 a vaří si povidla a slivovici pálí

 na poli brambory se taky opékají.

 

Každý rok je stejný,kdo se diví?

 Mně se malovaný podzim líbí.

 A že je mu často do brečení?

 Ne,to už se nezmění…

~~~~~~~~

~~~~~ 

Autor Květka Š., 07.11.2012
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale to nevadí,ať prší...

09.11.2012 13:24:52 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí