Handlířka se lží

Handlířka se lží

Anotace: Poněkud těžkopádně jsem se snažila něco vyjádřit-možná to předělám

Vykupuji si svou pošpiněnou svatozář
Když dělám jak jsem šťastná
Nabízím svou pokroucenou pravdu
abys neviděl co viditelné je
Jsem handliřka se lží
a prodávám ji pod cenou
za polibek pouhý všechno můžeš mít
Autor drew, 07.11.2012
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, Eru Alonnar, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí