Dotek léta

Dotek léta

Anotace: myšlenky

zavalena prací stále jen
myslím na tvé pevné tělo
jak mne objímá při svitu svíce
v dálce slyším sladké „miluji tě“
a nechci dohlédnout konce
našich společných doteků
které jsou krásnější
pronikavější a žhavé
jako letní slunce
když snažíš se schovat
pod koruny stromů
svou spálenou kůži
a voláš po chladné vodě
horko tě pohltí jako já
když večer tě zasypávám
sladkými polibky
vášnivý cop z našich těl
nechce být rozpleten
a výbuchem slasti
usínáme v objetí
stále spolu ...
Autor Lonely.girl, 07.11.2012
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí