Bojuji...

Bojuji...

Anotace: :)))

Stromy ztrácí svoje zlato
a halí se do stříbra,
postupně chladne země tato
a pomalu umírá.
 
Svět halí se do tiché melancholie
a mysl zahaluje tma,
stín do světla se pomalu, však jistě lije
jak smutná divadelní hra.
 
Závěsy padajícího sněhu
sem tam suchej list prořízne,
já postrádám jakoukoliv něhu
a utápím žal ve víně.
 
Na řeku dopadaj vodnaté vločky
a s hladinou se spojují,
já vytasím drápy kočky
a pořád a dál bojuji...
 
Autor Světlonosič, 07.11.2012
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka je dobrá, zkus se odprostit od těch strojených rýmů, pomůže ti to snadněji vyjádřit myšlenku.

07.11.2012 21:49:31 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí