Divergence duše

Divergence duše

Anotace: .

Proplouvám někde v meziprostorech
svojí osobní reality.
Nebe zalévám úsměvy
a nosím rosu na duši.

(Nesmělá dívenka sama proti světu.)

Tvoje studený dlaně
a můj nos nalepený na sklo.

Rozmlouváme tiše, telepaticky.
Kroužíme po drahách myšlenek
a unisono se rozhléháme tmou.

Nesouhlasím.
Nemám tebe ani sebe.
Ztracená bloumám vlastní duší
a spletám svoje drobná virtuálna.


Jsem to jen já a zase já.
A neutečem.

Autor Elvie, 07.11.2012
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Marbal Škutin, Petbab, Sarah, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drobná virtuálna jsou i nejsou

08.11.2012 18:36:15 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí