I want to be in Your head...

I want to be in Your head...

Anotace: Někdy nevím,přijde mi ten stručný popis zbytečný...

Sbírka: Květy a trny I.

Jsem jenom pouhá oběť Tvé krásy,
snad navěky svázán,
spoután Tvými vlasy.
to větru asi jenom zpívám,
když do nebe očima se dívám.
Do nebe se dívám !!!

Jak labuť k zemi krk svůj skláním,
ač nechci,
tak stejně se neubráním
těm citům,co mne uvnitř ničí
a slzy oheň polyká
a jen ve mně praská
a jen to ve mně syčí.

I need You a to hned,
I want to be in Your head
a dotknout se Tvoji hebké kůže
a ožít jak na okně ta růže.
Stejně tak jako ta růže,
co pořád ještě ve sklenici na okně
neuvadá.
Autor Mathiesz, 08.11.2012
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí