Živé ploty opadaly

Živé ploty opadaly

Anotace: j.š.

Živé ploty opadaly

odhalené ložnice
neměnná samota
popraskaný nátěr

Čekání na sníh
Autor Fish, 10.11.2012
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí