Co bude dál?

Co bude dál?

Anotace: Starší dílko objevené v šuflíku

V srdci měla velkou lásku,

všechno, co šlo, dala vsázku

-svoje štěstí, mysl duši.

Jak to skončí, někdo tuší?

 

Máš jí vůbec taky rád?

Nebo si s ní chceš jen hrát?

Zneužít její dobroty,

zaplnit chvíle samoty...

 

Říci pravdu Ti nedovolí pýcha,

přitom ona jen pro Tebe dýchá...

Autor kleopatra.sedma, 11.11.2012
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se dozví když se ho zeptá...

13.11.2012 11:00:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí