odstínění...

odstínění...

Anotace: někdy se vám rozpadne stínítko ani nevíte jak...

opravoval jsem cosi
ve výpočtech jednoho domuraniku
jsem totiž odborník
na stavbu domina
a jadernou matematiku…

když tu náhle
hvízdně slétla
lepě švihlá domina
v očích plameny
poškádlila mne rameny
a její ruce spěly k šmiku
aby si mou hlávku
zavěsila na opasek…

pak si to ale rozmyslela
přiložila mi ústa na ústa
a zkoumavě povídá
proč jste dnes vytvořil
tak málo červených krvinek?

o této úrovni mého těla nic nevím
milá Candronielo
vypil jsem asi málo svatomartinského
avšak při štěpení mého jádra
se vám povedlo
něco uvolnit
a něco vzniklo…

tuším že to bylo přítomno
už předtím
než bylo jádro rozštěpeno
k zážehu totiž
mohou pomoci i jiskry
které odlétají
když se štěpí...
Autor enigman, 12.11.2012
Přečteno 246x
Tipy 14
Poslední tipující: Radhuza, Joe Vai, Psavec, střelkyně1, Miriska, Jan Voralberg, Petbab, poeta, poetka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, krásné... dlouho jsem se tu nestavila, dočítám :)

15.11.2012 13:13:38 | Radhuza

Chtělo to více si přihnout vínečka. ST.

12.11.2012 15:36:27 | Psavec

už pouze za "lepě švihlou dominu" ST :))ta mě naprosto dostala...

12.11.2012 10:33:33 | střelkyně1

jaderná reakce je ženského rodu

12.11.2012 09:18:17 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí