photo (fotka)

photo (fotka)

Anotace: snad vylíčení významu fotky s kapkou poezie

na kousku papíru
\bílého, lesklého je zachycena vzpomínka

\bez emocí zaznamenaná v jedinou vteřinu
\která je tak cenná
pro vzpomínku na osobu,
jež je našemu srdci blízká
\mnohdy už není mezi námi při pohledu se nám stýká.

vteřiny radosti, jež byly
\když lidé z fotek ještě žili.

fotka o člověku vše poví
\za jedinou vteřinu se nám obrázek \osoby\ v hlavě zrodí

každá fotka je jen jedna
\nikdy ne stejná pokaždé v nás něco vyvolá.
Autor Zayo, 14.01.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen taková drobnost ke zpracování-nevím, jestli to byl záměr, ale mězi některými slovy jsou vypuštěny mezery, což na mne osobně moc pozitivně nezapůsobilo.

14.01.2007 14:03:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí