Vločka

Vločka

Anotace: Hele dívej..padá vločka...letí přímo do tvých dlaní, když jí spatří tvoje očka,...

Hele dívej..padá vločka...letí přímo do tvých dlaní,
když jí spatří tvoje očka, splní se ti všechna přání,
snad by jsi teď nebrečela, vidím slzu ve tvém oku...
já tu vločku spatřil včera, přál jsem si být po tvém boku.
Autor madis, 13.11.2012
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: PetTulak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí