deska

deska

Anotace: Jak rádi opakujeme staré chyby:)

Jen kousek slova,
Jedno šuple prázdné skříně,
Nedá uleviti vině,
I když o zeď odrazí se znova.
Jako vinylová,
S jehlou v srdci vraženou,
Nikdy deska nemůže být nová,
Nové slovo s ozvěnou.

A já to vím,
A vím kam s tím
A ty víš, že vím,
Kam spějeme s tím vším.

Jen kousek slova,
Jen ta páska zas a znova,
Jen ta deska vinylová,
S tichým zpíváním.
Autor klarinecka_, 15.11.2012
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí