OSLAVA

OSLAVA

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Na půli cesty ke sté básni,
chci slova v rýmech oslavit.
Již padesátá... nijak zvláštní
a přesto neztrácí snad cit.

Když člověk půlstoletí slaví,
má prožitý kus života.
Přejí mu lásku,štěstí hlavně zdraví
do druhé půle, prý krásnějšího života.

Má oslava však netýká se stáří,
to postačilo by mi prstů pět.
Jak skladatel co symfonie se mu daří...
řadí k nim číslo, které dnes zná již celý svět.

Né já nejsem až tak známý .-)
ba ani všichni moji známí,
neznají tento básní svět,
kde od srdce a ze své hlavy,
chci napsat vše... či jen pár vět.

Já nevěřil svým očím,
když začal jsem je počítat
a pravil si... zda nebude to zločin,
chtít tu mou můzu posčítat?

Tak nechť neumře v nás víra
v přátelství, lásku, důvěru a cit.
Tak připijme si, vždyť je to síla,
padesát takto oslavit.

o5ja
Autor o5ja, 14.01.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí