Jak to nazvat.

Jak to nazvat.

Anotace: to co cítím

Z očí jiskry svit

nemohu ustoupit.

Amoruv šíp byl vystřelen

a já jím byl zasažen.


A chtěl bych ti říct

 a své srdce dát.

Nemohu ani jíst 

a musím se ptát.

Budeš mi za to stát

a budu moct po tvém boku stát?

Mohu ti důvěřovat?



 


Autor Karlik, 17.11.2012
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A budeš jí ty za to stát? Bude ti ona moci důvěřovat? ;-)

24.12.2012 15:24:37 | muchomůrka bílá

to se musí vyzkoušet jinak nikdy nebudeš vědět odpověď

18.11.2012 23:36:15 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí