Náš poslední tanec

Náš poslední tanec

Anotace: ...

Něha tančí vakuem,

do vlasů mi vplétáš sliby,

miluješ to, jaká jsem,

moje přešlapy a chyby.

 

Svádíme se, flirtujem,

rumbě odevzdaný těla.

Už mě znáš, víš, jaká jsem, 

co mám ráda, co bych chtěla...

 

Rveme se a bojujem.

Tango. Dusno. Rány sílí.

Nesnášíš to, jaká jsem.

tak jsme, myslím, dotančili.

 

 

 

 

Autor trhla.marketka, 17.11.2012
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Petbab, Lady Elleana, poetka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásnej nápad :)

17.11.2012 22:31:05 | Lady Elleana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí