Nemám

Nemám

Anotace: ...

Vžehlená do plochy,
není tu útěchy,
chodí po ní davy,
jak se toho zbaví?

Šlapou mi po hlavě,
lhostejně a nehravě,
krok sem či tam,
poprvé to znám.

Kde jsi?
Kde jsi?
Kde jsi?
Nechci křik, pláč, slzy, křik, slzy, slzy, velký pláč, křik, křik, velký křik!!!

Proč? Pořád to proč. Tak asi protože, protože - protože.

Nemám.
Autor Elee, 20.11.2012
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky nemám..ale něco zas mám a z toho se raduju..:.-)

05.12.2012 20:59:05 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí