O kráse

O kráse

Anotace: že prý krása vychazí zevnitř....:)

Energie proudí tělem jako zář.
Její krása, moc i síla,
zlatá stuha obepínající pas,
stuha čistě bílá.

Pavučina kašmírově tkaná,
neviditelná a hebká.
Bohem do vínku mi daná,
tak něžná a křehká.

Skulinou ve tmě dává,
postavě nezaměnitelný tvar.
Jen jedna je ta pravá,
Ve středu pohybujících se skal.

Ústa , tváře, dojem - nezastanou roli.
Gesta – v marné snaze nevytvoří pojem,v jejím zorném poli.

Bez účasti ve hře je ta –
- ta co tiše vítězí.
Krása z astrálního světa,
i když hlášeno je příměří.
Autor klarinecka_, 21.11.2012
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí