Ocelové nebe

Ocelové nebe

Anotace: děkuji za to...

Na ocelovém nebi
bez hvězd..
Rudá krev Slunce..

Ticho protínající
uslzený zpěv..

Bez lásky, bez pohledu
bez žáru..
V ledu umírající..

Vášeň truchlící
volající jméno..

Křik, který nesl se městem
kdysi dávno..
Tam kde vše je ztraceno..

..je dokonáno...
Autor lucie.Tee, 22.11.2012
Přečteno 689x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi silné...

22.11.2012 19:47:45 | Joe Vai

děkuju.., byla to silná chvíle.. západu Slunce a zasnění...

22.11.2012 20:13:48 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí