Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Jedna malá na dobrou noc

Slunce už na nebi není.
Přeji Ti broučku krásné snění.

Přeji Ti dobrou noc.
Myslím na Tebe moc.

Díky za to, že jsi.
U sebe v posteli Tě chci.

K plyšákům se tulím.
Pod peřinou se choulím.

Chce se mi spát.
Však o Tebe se musím bát.
Autor Mejaleleth, 23.11.2012
Přečteno 391x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí