V zajetí snění

V zajetí snění

Anotace: Jak pošetilé je povyšovat se nad všední realitu.

S nohama křížem a hlavou v oblacích
kolébán na vlnách otomanu
zatím co hodiny ticho rozvrací
rozjímám od noci k ránu.

Nad smyslem života, smrti a lásky
co si dám zítra k snídani
dobře se leží, nehledě na otázky
když bdění přejde ve spaní.
Autor Pelican, 23.11.2012
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí