Lekce surrealismu

Lekce surrealismu

Říkali jsme si,
že naše láska... bude věčná...
Ano, ano, bylo to tak strašně krásný...
-předpokládám, že čtenář,
či posluchač zadržuje slzu-

bylo to tak strašně krásný, když
jsme naši lásku přirovnali
bůhví k čemu
-plyšák sletěl z parapetu bez pomoci křídel-
říkala si, že mě budeš milovat dokud
mravenec nevypije moře-
POZOR! POZOR!
Lekce surrealismu,
mravenec se totiž po chvíli změní
na obří velrybu a je po moři...

Tak si tak kráčím,
pokuřuji, popíjím,
dvořím se kokořínským kurvám,
o jejichž existenci nikdo nemá žádné
určité dokumenty
(vyjma chlípníka Radhoště, jenž za ně utratil kapesné)
Autor Marek Blažíček, 25.11.2012
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malé doporučení-raději s čepičkou, v bolestech se špatně umírá, a vím to z praxe, pracuji u dlouhodobě ležících pacientů.Zajímavě napsané, ten mraveneček s tím mořem, fak dobrý:-)

25.11.2012 14:43:04 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí