KFC se nevyhýbám. Kousky bílé hmoty vykrakované z prvotní ropy stupněm krakování č. 6.1 jsou velmi dobře stravitelné, kromě toho je do této hmoty vstřikována velmi pálivá syntetická esence (Feferon červený - R201-6 a), která dává zapomenout na podstatu hmoty. V neposlední řadě strouhanka je ze skutečných rohlíků, což už se taky vidí málokde...
Dandysek
17.01.2007 14:59:00 | Dandysek
Dandysek: Aha, už to vidím. To byl překlik. Opravím to. Díky.
14.01.2007 21:25:00 | Judak
Ne, Já myslel jako že čerstvé se píše t, což ve Vašem textu chybí.
14.01.2007 21:21:00 | Dandysek
Dandysek: Právě upečené...
14.01.2007 21:11:00 | Judak
čerstvé...
14.01.2007 21:02:00 | Dandysek