V-z-dáli

V-z-dáli

Anotace: začínat koncem

Už mám Tě pokrk!
Ty však dál mi hraješ na mandle.

Nevím. Nevím proč.

Další postelová scéna,
střih,
polonahá žena,
sama, s Tvým klíčem.

Za naivitu
Nobelovu cenu

v Tvé posteli,
hraje si na vraha
- hříchem prosátých matrací.
Bez hezkých vzpomínek,
do spáleného se navrací.

Pro pár trosek co nedrží silou vůle.
Autor Necelá, 02.12.2012
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí