+UPÍR+

+UPÍR+

Anotace: Kdyby tě do krku snad upír kous...

 

**~**~**~**

 Upír..upír..upír

 ~~~~~~~~~~~~~~

 Kdyby tě do krku snad upír kous

 tvou sladkou krev by ochutnal,

 zamazal by si taky ten svůj vous

 jé,ten by pak ale vypadal.

 A podívat se do zrcadla?

 Ne.To upíři nesvedou,

 tak od tvé krve upatlaní

 raději si do rakve zalezou.

 Schází se vždycky o půlnoci

 tam vedou řeči o krvi,

 že už to není to,co bejvalo

 proč? Kdo jim odpoví?

 Jednomu játra začínají tvrdnout

 no jo,musel si z alkoholika cvaknout,

 kvik,kvik,další jako to prase kvičí

 to zase byla ta chřipka prasečí.

 Ten co si z narkomana kapku líz

 hledá si po lese jen lysohlávky,

 aspoň jednu si musí denně sníst

 jinak má absťák bez té svoji dávky.

 Jo,ten život věčný vám milí upíři

 už nějak kór moc nepřeje

 a proto jen někde v truhle

 a v nedobytném hradě

 všem upírům v temnu dobře je…

 

 +++++++

+++

 

 

Autor Květka Š., 03.12.2012
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško,snad se nám nedáváš na horory?
Ale jinak jsem se hezky bála..

16.03.2013 21:49:55 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí