Za hořké noci...

Za hořké noci...

Anotace: Volané číslo už neexistuje...Ale smazat ho je příliš těžké.

Za hořké noci s vůní samoty
tak tiché, až to zabolí
přemýšlím
aniž mohu přestat
přemýšlím
aniž mohu vymyslet

a duše vyprahlá

touží po tom

slyšet hlas
vidět tvář
hladit vlasy

za hořké noci s chladnou zástěrou
vytáčím číslo
co mělo být už smazáno
než ticho prolomí

*volané číslo neexistuje...*
Autor mosquito, 03.12.2012
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí