proč?

proč?

Anotace: proč? to je otázka.

Proč jsem se narodil, proč vůbec žiju?
Proč u nás v Čechách a proč ne v Riu?
Proč rok má čtyři období, proč elektřina fáze?
Proč je voda průhledná a proč stavíme hráze?
Proč se vedou války co vedou lidstvo ke zkáze?
Proč raději člověk do ruky zbraň uchopí?
Proč nestaví hřiště?
Proč kopou zákopy?
Proč nesnaží se promluvit a místo válek se domluvit?
Proč mluvit?
Spoušt mačká se snáze a lidstvo se samo dožene ke zkáze.
Autor FORY11, 27.02.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí