Hvězda naděje

Hvězda naděje

Anotace: každý v něco věří... Já ve hvězdu naděje!!!

Hvězdičko naděje,kdo vlastně jsi?
Copak se děje, proč tu nejsi?
Jsi jen pouhý sen, výtvor naší fantazie
nebo jsi prostě zhasla a nás uštkla zmije?
Neříkej, že jsi tak přechodná
jako to štěstí a radost v nás.
Měla bys být přece s námi,
ať už ve dne nebo v noci.
Vždyť naděje umírá poslední,
tak proč tě tady vidět není?
Brouzdáš se po nebi
a koukáš z výšky na zem,
ale jsi tu přece pro lidi,
tak se ukaž, tu jsem.
Hvězdičko malinká,
teď mě nesmíš opustit,
štěstí mi utíká,
prosím, to nedopusť!
Nenech ho odejít
a prosím, pomoz mi,
potřebuju poradit,
co vlastně chci.
ak dyby byla možnost
třeba jen malinká,
vím, je to jak posedlost,
ale mě to zajímá.
Moc bych si přála vědět,
alespoň trošku z toho, co chce on,
nechci na něj jenom hledět,
vždyť je to můj šampion.
Autor Halarinka, 15.01.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí