Nevzdávám to znova

Nevzdávám to znova

Anotace: protlačit slova/všem veselé vánoce/

Jsou krotká slova

 jen smutné tváře

v tichosti doufají

přeskočit čaru myšlení

pro kousky umění

co člověk vymění

za trochu štěstí

ve slepé uličce

svého svědomí.....

protlačit slova

Nevzdám to Znova.

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.12.2012
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí