Co všechno bylo

Co všechno bylo

Anotace: Pohled dozadu

Po tváři mi stékal déšť,
a inkoustem na zdu jsem byla.
nečtenou stranou v knize,
co nikomu se nelíbila.

Kousek lásky beze snů,
a za křídly draků schovaná,
a lístky opadaly ze stromu,
se slovy, že jsem ztracená.

Na chvíli jsem byla sama,
koťátko své pak chránila,
broučkovi bez jména,
jsem básničku složila.

Popálená cesta k srdci,
pak jedem jsem jí pomohla,
a s reportérem povídala,
jak zachránit jsem nemohla.

Své mámě sbírku Tisíc vzkazů,
a dopis, co si nečetla,
tak černá anděl si jej vzal,
a odnesl ho do pekla.

Mozaiku života jsem chtěla,
a hudba klíč mi byla,
řekla:" Zavři oči a jdi,
kam vždycky jsi chtěla."

Vydala jsem zákaz přemýšlení,
a psala rychle jako blázen,
v útěku vydala se na pochod,
a v něm i spadla na zem.

Co budu dál,
jen nechtěná knížka bez důvodu,
loď, co pluje po moři,
nebo prostě...já?
Autor Aaliyan, 15.01.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty.
Zajímavé shrnutí dosavadního života s odkazy k patřičným básničkám a textům... ale na druhou stranu mi to přijde tak nějak prázdné, prostě vážně jenom zopakování.
Před časem jsi měla plnou pusu toho, že chceš jít dál - tak běž.

16.01.2007 10:08:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí