Zhrnutie

Zhrnutie

Anotace: Trochu tradičnej tragiky na úvod.

Rany a žial
smrť a jej chvál
srdce a telo
a všetko, čo by chcelo
umrelo.

Nedá sa vrátiť,
čo si život vzal,
nedá sa skrátiť,
život a jeho žiaľ.

Srdce kričí :
"Neber si moje vášne!"
Ruzom to zničí:
"Zmeň to len v básne!"

Keby mohla byť duša osamelá,
sama by azda všetko uznala,
vedela by, že sú veci nemenné,
ako keď ti srdce skamenie.
Autor Vako, 30.12.2012
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: teniska, Morgenstern, Akrij8, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí