Ptám se

Ptám se

Anotace: ještě jednou a pak - ticho

Dnes naposledy,
před probuzením,
budu se Tě ptát,
na otázky,
které nemáš rád.


Dnes naposledy,
budu usínat
s hlavou žhnoucí
To dnes,
pak po půlnoci
- přiznám si odpovědi


Motýlci v břichu, nebo hnisající vřed - na bránici?

Jak smět nenávidět svou krev?

Kdo chodí v noci po světnici?

Kdy pochopím Platóna?

Proč jsi jen má přípona?

nemilovaná

S kým -
Autor Necelá, 31.12.2012
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí