Ad majorhem Satanas gloriam

Ad majorhem Satanas gloriam

Anotace: Ave Satanas!

Zahráváš si s ohněm, to protože Peklo máš rád,
nechceš nic mít s Bohem, Ďábel je Tvůj řád.
Nesnášíš Krista, vždyď není Tvůj Pán,
Chodíš na mrtvá místa, úděl proroka byl Ti dán...
Života si nevážíš, to není Tvůj styl,
pozvedlsi na přípitek číš, namísto vína krev čísi jsi pil.
Ve zle vidíš krásu a nemáš strach,
nesnažíš se hledat spásu, Bafomet je brach.
Jsi všechno v jednom : prezident, ministr a král,
nesnášíš techno, při konci věků jsi stál.
Gorgoroth na pohřbu Ti budou hrát,
připojí se Behemoth a ledy začnou tát,
byls svým Pánem posedlý a plameny pohltí stát...
Autor Luki, 01.01.2013
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí