Na křídlech večera

Na křídlech večera

Anotace: Několik emocí věnováno blízké člověčince, kterou teď čeká těžká bitva... tak těžká, že si to ani neumím představit... prosím, nehledejte v tom umění...

Na křídlech večera
posílám
života zpívání,
aby z tvé mysli vyhnalo
tíseň a obavy.

Na křídlech večera
posílám
života sílu,
aby ti pro boj s nemocí
dodala víru.

Na křídlech večera
posílám
života moc,
která tě na rukou ponese
celičkou noc.

Ráno pak po boji uvidíš kouzelný den
a jen pár vzpomínek zůstane bolestným snem...
Autor Cecilka, 28.02.2005
Přečteno 882x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí