Zapomeň

Zapomeň

Anotace: ...

Zapomeň na to
Zapomeň hned

Tak jako...

Nesnášela jsem tvůj dech při čekání až to skončí
Až s hanbou půjdu zas tam, odkud chodím.

Tvoje kazy, co tvář i duši kazí.
Moje bolest, co mi tělo mladý žere.

Pět minut před půlnocí
Dvacet po ní
Tolik let po tom, co jako včera stejně duši zraní.

Když zbytky drog, cos mi dal, hlavou bloudí.
Pocity vin, co v sobě mam víc, když tobě chybí.

Zapomeň na to tak rychle, jak naučila jsem se tě nenávidět...
Autor Fiši, 04.01.2013
Přečteno 481x
Tipy 8
Poslední tipující: lucie.Tee, Miriska, Robin Marnolli, Trystan ap Tallwch, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm - pěkná práce ;))

04.01.2013 00:28:22 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí