vězen v hlavě své

vězen v hlavě své

Anotace: asi to tak je. :)

Bdím noc celou
pokoj jest moji celou

Topím se v minulosti dění
na tvářích slzy v těle chvění

Ach ty kruta beznaději
lehce tvé lži mysl podvádějí

Lži bodajíc jako nože
sem rozhodnut opustit tvé lože

Nebudu hračkou tvou
ničen sem touhle hrou

Vždyt v hlavě sem sám
tak skym si to povidám

Přemyšlím na oblohu hledím
však na vedení si sedím

Projede mnou štestí i strach
já sem své naděje vrah

Neodpusitl sem lidem ani sobě
ležel sem v sebou vykopaném hrobě

První krok do nového začátku
s úsměvem si říkám už je to vpořadku

Sluneční paprsky nočni oblohu pokrijí
v dály můj začátek zvony odbijí

Autor kikr, 08.01.2013
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí