Zpověď

Zpověď

Anotace: Zpověď sebe sama

Kde?
Tak řekni
kde hledat tě mám
když nikde nejsi.

 

Mám?
Přemýšlím, ...
Nenacházím smysl
však nechci to zabalit.

 

Proč?

Netuším.
Vím, že bych měl,
ale já prostě nechci.

 

Opravdu?
Doufám.
Jist už si nejsem
Je tohle realita?

 

Je?
Pak tedy
sbohem lásko.
Nejsem tě hoden.

 

Fakt?
Možná.
To není sen,
či výplod mé fantazie?

 

Není?
Budiž,
ale jak to mám poznat?
Je to tak podobné.

 

Odmítáš?
Proč?
Tak dej mi šanci.
Chci tě víc poznat.

 

Chci?
Ano.
Vždyť je pro mě vším.
Jen ona asi neví.

 

Řeknu jí?
Ne!
Vždyť dopadnu jak minule!
A to už věru nechci.

Autor King Peky, 09.01.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí