Pochroumaná

Pochroumaná

Anotace: Pokus po hodně dlouhé době...

S oprátkou na krku,
Prosí o naději,
Tak jako všichni,
Co se zla do sytosti nají.

Pochroumaná duše,
Pro níž žádná „oprava“
Neexistuje,
Uplakaná a vyděšená je.

Do krabice, slepené lepenkou,
Uspořádala svůj život.
Vtěsnaný do malého nic.

Jak smutné, ráda by víc.

Láska jí nebyla dána,
Života vzdát se,
Odhodlána.

Snad najde svůj klid,
Kde bude doopravdy milovat a žít.
Autor teniska, 10.01.2013
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí