Aničce

Aničce

Anotace: PRo mojí Aničku

Když se na mě dívají,
tvé krásné oči kočičí,
mám pocit ,co mívají,
ti co je nic nezničí.

Po zádech a po hrudi,
když mě tvoje ruka hladí,
ať nás stáří nevzbudí.
ať jsme lásko navždy mladí,

Ráno když tvůj úsměv sladký,
na tváři tvé dozraje,
tak se na okamžik krátký
dostávám vždy do ráje.

Proto nechci lasko moje ,
nikdy ,nikdy dopustit,
aby se mě srdce tvoje,
rozhodlo jednou opustit.

Miluju tě celou duší,
a budu vždy milovat,
vždyt nám přecí laska sluší,
nebudeš snad litovat...
Autor Silurus, 15.01.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí