Kostky

Kostky

Anotace: Každý máme svoje... kostky...

Nad ránem
Do roztrhání těla
Usmála se a on se usmál též
Jako by
Ani nevěděla
Jak se staví z kostek věž

Jedna kostka
Celou noc protančila
V roztrhaných střevících se smála
Druhá kostka
Malá bledá víla
Na nádraží v noci smutně stála

Třetí kostka
Je slzou jako hrách
Která padá ve dnech osamění
Čtvrtá kostka
Je nedočkavý strach
Pátá kostka - je, anebo není?

Stavěla jsem
Kostky na sebe
A měsíc do dlaní mi spad
Ale z tvých slov
Všechno mě zebe
Místo věže mám jen z písku hrad...
Autor Jenne, 15.01.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí