BOUŘKA

BOUŘKA

Anotace: <p>Byla jedna louka</p> <p>a na louce st&aacute;l strom</p> <p>byla jedna holka</p> <p>a vedle...

Byla jedna louka

a na louce stál strom

byla jedna holka

a vedle ní stál on

 

Přišla bouřka

udeřil blesk

pravda je  hořká

a nemívá lesk

 

Po bouřce je ticho a klid

jen na louce chybí strom

holka má v očích divný třpyt

a nikde není on

Autor vanulka71, 11.01.2013
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí