ZROZENÍ SVÉTA

ZROZENÍ SVÉTA

Anotace: <p>P&aacute;r hvězd</p> <p>vesm&iacute;rn&yacute; prach</p> <p>&nbsp;čern&aacute;...

Pár hvězd

vesmírný prach

 černá tma 

plíživý strach

 

Velký třesk

modrý květ

hrom a blesk

zrodil se svět

 

Důvěřivý a naivní

měl vykulené oči

zjistil až za pár dní

že se vlastně točí

 

Točí a běhá do kola

kolem žhavé koule

pátravý zrak sokola

přišly i první boule

 

 

Zdálo se

že je snadné milovat

ale stalo se 

co nemělo se stát

 

Něco se asi pokazilo

bratr zabil bratr

na polích olovo se silo

bitvu střídal masakr

 

Zas velký třesk

modrý květ se rozlomil

hrom a blesk

svět se zastavil

 

Zbylo jen pár hvězd

vesmírný prach

černá tma

a zase ten strach

 

Autor vanulka71, 11.01.2013
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí