FIALOVÉ IRISY

FIALOVÉ IRISY

Anotace: <p>Chtěla jsem m&aacute;lo</p> <p>možn&aacute; je&scaron;tě m&iacute;ň</p> <p>aby se...

Chtěla jsem málo

možná ještě míň

aby se dítě smálo

aby strom dával stín

 

Aby slunce hřálo

když máš duši na kusy

a třeba při tom rozdávalo

fialové irisy

 

Vím, že to byla chyba

tak málo chtít

proto mi teď zbývá

jenom víra, že druhý pokus budu mít

 

Autor vanulka71, 12.01.2013
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí