=Černá jako nota

=Černá jako nota

Anotace: nebo jak dědova stará černá bota..

☺☻☺

~Po celém kraji~

~~~~

 Ať jdeš kam jdeš

 po celém kraji

 na toho,koho neznají

 psi stejně štěkají.

 A když přijde zima

 přiletí vrány a havrani

 to je potom psina

 když na ně psi

 štěkají.

 

 Vrána

 je černá jako nota

 nebo jak dědova bota,

 má to brát jak pohromu

 že je vidět na sněhu?

 Vrána si pak zakrákala

 a na stromě usínala,

 prý není padlá na hlavu

 aby spala na sněhu.

Ať jdeš kam jdeš

 to už všichni

 dávno ví

 že psi štěkají

 oni jsou

 od nepaměti takoví.

 ~~

 A havrani a vrány?

 Ty na vysokých stromech

 jsou v noci schovaný.

 

 A když nespí

 krákají…

 ~~~~~~~

~~~~

Autor Květka Š., 12.01.2013
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St,ano,po celém kraji..

14.01.2013 20:25:29 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí