Být sama sebou

Být sama sebou

Anotace: Název nestojí za nic. Vůbec nevím, jestli vytihuje podstatu... Takže s největší pravděpodobností ho ještě stokrát změním než budu spokojená :D

Říkáš,
že jednáš se mnou na rovinu,
ale já už znám tu tvou špatnou polovinu.
Říkáš mi,
jen to co se ti hodí
a netvrď mi, že tak to chodí.

Nejsem žádná hloupá holka,
i když mi říkáš, že voním jako jarní louka.
Že jsi jen můj
a já jen tvoje.

Popravdě,
ty tvoje řeči už mě unavují
i to jak mě všichni odsuzují.

Už nechci být ta náhradní,
ta co tě vždy zachrání.
Pro jednou chci být sama sebou
a to nejde, když jsem s tebou.

Tohle je mé sbohem,
protože už pro mě nejsi tím úžasným polobohem.
Teď už uvědomuji si,
že každý má své chyby
a ani ty v tomhle nejsi jiný.
Autor Taloued, 13.01.2013
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lepší si to uvědomit dřív než pozdějc ;)

13.01.2013 23:30:32 | Nergal

souhlasím ;)

13.01.2013 23:59:02 | Taloued

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí