=Voňavá

=Voňavá

Anotace: od jara do jara

 

Krámek s vůněmi  ♥

 

♥Za tou jednou lesní tůní

tam je krámek plný vůní.

♥Z jara první kytka voní

v létě voní od maliní,

podzim krámek pomaluje

v zimě?To se naděluje.

♥Paní Zima les obleče

velké stromy,malé kleče,

každé šišce na špičku

pak uháčkuje čepičku.

♥A ten krámek s vůněmi

mráz pomaluje růžemi,

tam každé okno jinak září

když Vánoce jsou v kalendáři.

♥V krámku doutná františek

je v košíčku ze šišek,

nad vchodem pak kytka jmelí

pod ní mi dej pusu,milý.

♥Kdo v tom krámku prodává?

Kdo ty vůně rozdává?

Jaro,léto,podzim,zima

každý je tu chvíli s náma.

♥Posledního smlouva končí

od slzí si utři oči,

zas to půjde dokolečka

jaro,léto,podzim…tečka…

♥Za tou jednou lesní tůní

zas je krámek plný vůní.

--------

 

 

Autor Květka Š., 15.01.2013
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, Jiná, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí :)

26.01.2013 13:44:54 | kytiu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí