Dávno

Dávno

Anotace: Taková jedna starší...ale snad v ní něco málo je...

Na sklonku noci zbytek něhy.

Poslední polibek mezi prahy.

Nezapomeň na to.

Nezapomeň na mě.

Jak chci Tě prosit

...ale marně.

Když jsi mi vším

...a já tobě ničím.

Jen v bytě prázdném do noci křičím.

Jak chtěla bych tě zabít

...snad otrávit,

když jdeš s jinou noci trávit.

Neutichá něco uvnitř...

prosím svez se po mě.

Rány tvoje staré hojí

...sejdem v nouzi z noci pod obojí.

A chci tě tak moc

...jako prve.

Teď nevážím si vlastní krve.

Je to zas jako včera...

vzpomínka dávného večera.

Autor Fiši, 16.01.2013
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Eru Alonnar, Trystan ap Tallwch, RyxiraAmyGinger, Nergal, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas takový bývají.. znám..

16.01.2013 23:19:43 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí